Pasi spre suveranitate!

Cei mai buni sclavi, sunt cei care cred ca sunt liberi. Drepturile Individului si suveranitatea individuala, merg mana in mana, fiindca nu poti avea drepturi individuale fara suveranitate individuala, deorece libertatea fata de controlul extern este baza tuturor drepturilor umane. Gandesc, deci exist, prin urmare imi declar suveranitatea individuala. Mecanismul prin care se balanseaza si se stabileste justitia pentru toti este libertatea si responsabilitatea individuala. Libertatea individuala fara responsabilitate individuala este ANARHIE: supraviestuieste cel care poate. Libertate individuala impreuna cu responsabilitate individuala este: INDIVIDUALISM, PACE si Tranquilitate pentru toti. Controlul de grup impreuna cu responsabilitatea individuala este RELIGIA ORGANIZATA: Bunatatea este obiectul de vanzare prin care te face sa cedezi LIBERTATEA individuala. Controlul de grup fara responsabilitate individuala este guvern socialist dictatorial; Securitatea este obiectul de vanzare. Extremismul este de ambele parti. Numai INDIVIDUALISMUL este moderatie si cea mai buna alegere morala.

Nota: Declaratie de Independeta si stabilire a Suveranitatii Indivuduale.

Eu, cutare- cutare, fiinta umana libera, cu scopul de a-mi securiza drepturile inalienabile garantate mie de Creator, in momentul crearii, printre care cele mai importante sunt: viata, libertatea si dreptul de a fi fericit(Drepturile Legii Comune, nescrise ), codificate de Constitutia Romaniei si prin Declaratia Universala a drepturilor Omului, prin prezenta declar  ca orice entitate, persoana, individ, grup, corporatie, sau oricarare corp guvernamental fie local, statal, national, international, interplanetar sau intergalactic, din aceasta zi – in viitor va fi considerat, tratat si se va actiona asupra-I precum un(i) INAMIC, daca oricare dintre drepturile garantate sau suveranitatea vor fi incalcate. In caz contrar, suntem AMBIVALENTI. Legea si regulile implementate de orice entitate, persoana individuala, grup, corporatie, lobist, sau orice corp guvernamental fie local, statal, national, international, interplanetar sau intergalactic prin prezenta se anuleaza si sunt respinse ca  fiind o incercare marsava de a ne controla, de a ne produce durere si chiar moarte. Numai legile, care apartin de Legea Comuna-nescrisa, referitoare la cauzarea durerii fizice a unei persoane, distrugerea proprietatii acesteia sau furtul proprietatii acesteia sau retinerea persoanei fara voia sa — se aplica. TOATE CELALALTE LEGI NU SE APLICA FIINTEI UMANE, ADICA MIE.

CITITI CU ATENTIE Conceptia gresita a publicului in general este ca: orice STATUT votat de legiuitori avand aparenta legii, constituie lege a pamantului. Legile Dumnezeiesti sunt Legea Suprema, Constitutia Pamantului, iar orice statut, act de guvern, legislatie etc; sa fie valide, trebuie sa aibe acordul celui guvernat. Regula generala este ca: un Statut neconstitutional , chiar daca are forma si denumirea unei Legi, in realitate nu este LEGE, dar este in totalitate nul si fara nici un effect, din moment ce neconstitutionalitatea sa este din momentul creeari sale iar mai putin al implementarii. “In contemplatia legala, o lege neconstitutionala este inoperativa, ca si cum nici nu ar fi fost votata. Din moment ce o “lege”(statut) este neconstitutionala, nu impune nici o obligatie, nu confera nici un drept, nu creeaza nici un BiROU, nu are nici putere nici autoritate asupra nimanui, nu permite protectie, iar orice actiune sub incidenta sa este nejustificata. Un act anulat, legal nu poate fi asemenea unui valid. O lege neconstitutionala nu poate opera in detrimentul unei legi existente si valide. Nimeni nu este obligat sa respecte o lege neconstitutionala si nici un Tribunal judecatoresc nu ne poate forta sa acceptam.”

Cu Dumnezeu inainte!

Advertisements

4 Comments on “Pasi spre suveranitate!”

 1. I says:

  Bine v-am gasit! Inteleg ce ati scris in acest articol, dar va rog sa imi spuneti, aceasta procedura dizolva ceea ce este scris in constitutie, la articolul 2?

  “ARTICOLUL 2

  Suveranitatea

  (1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.

  (2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.”

  Va multumesc!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s