Recapitulare…

Adevarul este foarte simplu. Noi ca fiinte umane, creatii dumnezeiesti, NU SUNTEM PERSOANE, nici INDIVIZI, ci Constiita, Viata, Iubire.

Majoritatea legilor(care nu sunt legi; LEGE sunt: ‘Cele 10 porunci; si toate cele date noua, de Mantuitorul Iisus Hristos), facute de om, se refera la PERSOANA. Dictionarul legislativ, defineste
PERSOANA: tip, (peior.) creatură, specimen,
PERSOANA JURIDICA = întreprindere, instituție etc. căreia legea îi acordă drepturi și datorii, fiind recunoscută ca subiect de drept;om PRIVIT(atentie, este PRIVIT) ca subiect cu drepturi și obligații

Persoană juridică (sau morală) = ORGANIZATIE( a se citi Corp-oratie=firma) care, având o alcătuire de sine stătătoare și un patrimoniu propriu în vederea îndeplinirii unui anume scop admis de lege, este SUBIECT cu drepturi și cu obligații, DEOSEBIT de persoanele fizice care intră în componența ei;(a persoanei juridice,)

ORIGINEA CUV. ESTE LATINA, INSEAMNA MASCA:
Termenul de persoană vine din latinescul persona, care ar deriva din grecescul prosopon care a însemnat, pe rând, în teatrul grec din Antichitate,MASCA ACTORULUI, rolul acestuia, actorul însuși, pentru ca, ieșind din incinta teatrului, să se generalizeze asupra omului.

OMUL CA SI CREATIE A LUI DUMNEZEU, ARE IMUNITATE JURIDICA. ASTA ESTE ADEVARUL GOL-GOLUT!

Iar daca va intrebati care este puntea intre noi ca si FIINTE VII, CREATII DIVINE si PERSOANA cu DATORII si OBLIGATII, va indemn sa analizati NUMELE din toate actele emise de Autoritati,(Certificat de Nastere, Buletin, Pasaport, etc), daca intr-adevar va reprezinta pe dumneavoastra ca FIINTA VIE sau  o PERSOANA cu drepturi si obligatii sub lege.

Ca indiciu: “Capitis Diminutio Maxima”:

(inseamna pierderea maxima a statutului prin capitalizarea numelui , ex. ION POPESCU sau POPESCU ION) Cea mai mare si mai vasta pierdere a statulului. Aparea atunci cand o fiinta umana trecea de la o stare de om liber la una de robie, cand devenea sclav. Aceasta trecere il deposeda de toate drepturile cetatenesti si familiale.

Cu Dumnezeu inainte!Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s