CNP-ul este numarul fiarei.

In vremurile din urma vom avea toti niste cartele care vor contine cartea de identitate, permis conducere, carnet de sanatate, carte de credit etc. poate si codul genetic pentru a-si sti fiecare riscurile genetice.

Din cauza marii foamete din imperiul fiarei, nimeni nu va putea sa-si cumpere ratia de mancare decat cu acea cartela (parca unii stim deja ce inseamna asta, de pe vremea cand  daca nu aveai buletin de oras nu puteai cumpara o paine din acel oras) . Oamenii in disperare vor incerca sa-si fure unii altora cartelele cu cip sau sa le sparga codul. Atunci guvernul Fiarei condus de Antihrist va lua decizia ca cipul cartelei sa fie implantat sub pielea de la mana sau de la frunte. Cipul va fi piezoelectric si va putea fi citit prin emiterea de unde radio, acesta se va electriza si va emite un „ecou electromagnetic” spre dispozitivul cititor cu toate datele necesare. De asemenea acel cip va putea fi si rescris / updatat cu informatii despre acel individ si creditul lui financiar.

Ca element principal acele cartele vor avea un cod numeric de identificare a identitatii persoanei. Acel cod numeric va fi din 13 cifre, exact ca CNP-ul nostru impus de la U.E. Ce e insa rau cu C.N.P.-ul de 13 cifre care il avem? Acel numar de 13 cifre, e de fapt un cod EAN-13, similar cu codul de bare aflat pe toate produsele.  Daca il introducem in programul Barcode Creator (il gasiti cu Google si vi-l puteti instala) vom optine un cod de bare in sistemul EAN-13 (si numai in el, in celelalte siteme, UPC, ISBN, code 39 nu rezulta nimic). Doar in sistemul EAN-13 (folosit in special in U.E) C.N.P.-ul nostru devine un cod de bare. Dar ce e rau in faptul ca suntem insemnati cu un cod de bare ca un produs de la magazin? Ei bine, acel cod de bare prezinta 3 guard bars, adica incepe, se termina si are la mijloc doua linii subtiri, mai lungi decat celelalte. Aceste trei grupuri de linii duble reprezinta numarul 666. Fiindca fiecare grup de 2 linii subtri si mai lungi e cifra 6.  Daca nu credeti bagati in barcode creator un sir de 66666666666… pana apare codul de bare (12-13 cifre de 6), si vă vor aparea numai grupuri de linii cum am descris mai sus la finalul codului. Se poate demonstra si informatic ca e asa dar asta pot intelege doar informaticienii. Daca inegriti cu pixul spatiile din acele 3 grupuri de 6 bare subtiri aflate la inceputul, mijlocul si sfarsitul unui cod de bare in sistem EAN-13 el nu mai poate fi citit de cititorul laser. Este absolut necesara prezenta lor, asa au gasit de cuviinta informaticienii sa aleaga acest sistem de codare, ca sa implineasca profetia. Totusi profetia va deveni evidenta cand numarul de 13 cifre care contine in el numarul 666 fa fi scris in cip si implantat in pielea cetatenilor din imperiul fiarei.

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s