Despre consimtamant.

Un singur lucru nu poate Dumnezeu sa faca: sa ne mantuiasca fara consimtamantul nostru”. Nicolae Steinhardt (1912 – 1989) – scriitor, publicist si critic literar roman. 

“Daca Dumnezeu, care este Atotputernic, nu poate sa actioneze fara CONSIMTAMANTUL nostru, cu atat mai putin statul prin entitatile sale guvernamentale, fie politist, judecator, politician,etc. Solutia este simpla: sa nu ne dam CONSIMTAMANTUL de a fi confundati intentionat cu etichata data de stat, mai precis NUMELE SCRIS IN TOTALITATE CU MAJUSCULE. Nu suntem persoane-entitati fictive ci suntem FIINTE UMANE.  Pe cand BIBLIA se refera numai si numai la FIINTE UMANE( nu veti gasi niciunde scris in Sfanta Scriptura, cuvantul persoana), legea statului(a masonilor-satanisti, antihristi) se referan numai si numai la persoane. Tu alegi cum sa fi adresat, fie ca persoana si atunci toate legile fundamentale si inalienabile ale omului ca fiinta umana, garantate de Bblie(Constitutia Pamantului) iti sunt dizolvate, prin propriu-ti CONSIMTAMANT; fie ca  Fiinta umana, iar legea(sic!) regulamentele, regulile statului-corporatie nu se mai aplica. Este timpul sa-ti exersezi dreptul cu care ai fost inzestrat de Bunul Dumnezeu-LIBERA ALEGERE. ALEGE BINE”

CONSIMŢĂMẤNT, consimţăminte, consimţămínte s.n. Încuviinţare, aprobare, asentiment. ♦ Adeziune NESILITA, aderare de bunăvoie la ceva. [Var.: (rar) consimţimấnt s.n.] – Consimţi + suf. -ământ (după fr. consentement). Sursa: DEX ’98


ETICHETA DATA DE STAT: Capitis Diminutio Maxima”
(meaning a maximum loss of status through the use of capitalization, e.g. JOHN DOE or DOE JOHN) – The highest or most comprehensive loss of status. This occurred when a man’s condition was changed from one of freedom to one of bondage, when he became a slave. It swept away with it all rights of citizenship and all family rights.

(inseamna pierderea maxima a statutului prin capitalizarea numelui , ex. ION POPESCU sau POPESCU ION) Cea mai mare si mai vasta pierdere a statulului. Aparea atunci cand o fiinta umana trecea de la o stare de om liber la una de robie, cand devenea sclav. Aceasta trecere il deposeda de toate drepturile cetatenesti si familiale.

EXEMPLIFICARE DE CONSIMTAMANT:

O fiinta umana merge pe strada. Un politist o abordeaza, pentru o pretinsa (sau nu – nu e semnificativ pentru acest exemplu) infractiune.
“Buna ziua” / “Buna ziua”
“Va rog sa-mi prezentati actele”, spune politistul.
Aici e momentul crucial, in care tu ca fiinta umana iti pierzi libertatea, daca accepti(CONSIMTI) sa te identifici cu eticheta care ti-a dat-o statul.
Politistul face un abuz colosal. El, practic numeste “sclav” o fiinta umana libera. In momentul cand tu ai scos cartea de identitate si i-o dai(IN MOMENTUL ACELA SE INCHEIE UN CONTRACT IMAGINAR, RECUNOSCUT JURIDIC), te plasezi in pozitia de vasal, de supus. El de-acum poate sa inceapa sa te incrimineze cu ce vrea.
Dupa ce se incheie procesul verbal in care el te-a manipulat (sau nu – e discutabil) sa declari asa “cum cere procedura”, te pune sa semnezi(CONSIMTI). El doar atat iti spune: “Semnati”( SEMNATURA DOVEDESTE CA ESTI DE ACORD) . Pe bune, ce alt rol are semnatura, decat ca esti de acord sa ti se aplice sanctiunea?
Esti pus sa “semnezi” de doua ori. Ti se cere acceptul(CONSIMTAMANTUL) de a fi sanctionat, de doua ori: prima data acceptul tau e cand scoti si-i inmanezi cartea de identitate, apoi cand semnezi olograf PV-ul.

Alternative la a-i inmana politistului cartea de identitate este sa spui: “Nu ma aflu in razboi cu dumneata! Nu intentionez sa te atac!”
Prin declaratia asta il linistesti, stiut fiind faptul ca politistii sunt invatati sa fie mereu pe pozite de razboi, cu garda sus din cauza “infractorilor”. In acelasi timp ai o atitudine suverana si oarecum diplomatica.
Sau, poti continua: “Nu intru in contract cu dumneata!” , “Nu te cunosc!”

Este foarte important sa nu dai nici o informatie care sa divulge nici macar in mica masura cine esti. Sunt pregatiti pentru a “negocia” cu tine. Scopul lor e sa obtina identitea persoanei artificiale care iti este atasata de stat si pe care poti s-o utilizezi, dar nu esti obligat.

Aceasta abordare este cat se poate de etica. Nu exista nici un fundament prin care o fiinta umana (politistul) sa plaseze in postura de sclav o alta fiinta umana. Totusi, acest lucru se petrece, din ignoranta oamenilor. Mecanismul prin care aceasta sclavie mascata se desfasoara este introducerea in ecuatie a persoanelor artificiale, adica a rolurilor: stat, cu reprezentantii acestuia versus persoana [fizica] cu multitudinea de sub-roluri pe care le poate lua.

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s