Coca-Cola sau “chisat de drac”.

Ce este mai bun decit sa fie insotit prinzul nostru sau pizza de la cina de o Coca-Cola rece.
Racoritoare, digestiva si mai ales “fara de moarte”. Nu cumva insa, in spatele acestora se ascunde ceva ? Exista ceva ce nu stim ? Ce este, in fine, acest lichid negru spumant pe care-l numim Coca-Cola ?
Cititi .
In multe state ale Statelor Unite ale Americii politistii cara doua galoane de Coca-Cola intr-un camion ca sa curete singele de pe drumuri in urma accidentelor.
– Daca puneti o friptura (o bucata de carne) intr-un bol cu Coca-Cola va disparea dupa doua zile.
– Ca sa curatati o toaleta turnati in scoica WC-ului o Coca-Cola si lasati “cunoscutul gust” sa stea pentru o ora dupa care trageti apa. Se va fi curatat in mod impecabil si va straluci de curatenie. Acidul citric al Coca-Colei face sa dispara toatele petele colorante de pe suprafetele sticloase si de pe portelanuri.
– Ca sa scoateti rugina de pe aparatoarele cromate ale autovehiculelor frecati cu o bucata de folie de aluminiu mototolita si inmuiata in Coca-Cola.
– Ca sa curatati contactele (polii) unei baterii auto de coroziuni varsati peste acestea o Coca-Cola.
– Ca sa slabiti un surub ruginit (cu piulita) puneti deasupra lui o cirpa inmuiata cu Coca-Cola pentru citeva minute. Petele de rugina, in general, se inlatura dintr-o singura miscare daca puneti peste acestea o cirpa inmuiata cu Coca-Cola.
– Ca sa scoateti petele de grasime de pe haine adaugati o Coca-Cola in masina de spalat impreuna cu detergentul si demarati programul normal de spalare. Coca-Cola ajuta la eliminarea petelor.
Sau la spalatul cu mina, varsati Coca-Cola peste pata impreuna cu detergentul si apoi frecati ๎n mod ciclic.
– De asemenea, Coca-Cola ajuta la eliminarea petelor si neclaritatilor de pe parbriz.
– Coca-Cola are acid fosforic cu pH 2,8 (3,4 dupa altii !) Poate sa dizolve un cui in timp de patru zile. (PH-ul are valori cuprinse intre 1 pentru acizi si 14 pentru baze. Un pH de 7 se considera neutru.)
– Ca sa se transporte principala solutie concentrata de Coca-Cola ar trebui ca si camionul-transportor (cisterna) sa utilizeze semnul “Hazardous Material”, care inseamna “Produs de mare pericol”.
– Firmele care dispun de Coca-Cola o folosesc ca sa curete motoarele camioanelor lor de mai bine de douazeci de ani !
Acest produs il bem !
Normal ca-l folosim si pentru a curata petele noastre.
Si pe deasupra platim pentru asta ! Corect ?
Informativ :
– Valoarea medie pentru aciditatea racoritoarelor gazoase este de 3,4. Aceasta cantitate de acid este suficient de puternica ca sa dizolve dinti si oase ! Corpul nostru inceteaza sa mai “construiasca” oasele aproximativ la virsta de 30 de ani. Dupa aceasta virsta oasele incep sa se dizolve in fiecare an prin intermediul urinei noastre, depinzind insa intotdeauna de aciditatea mincarii pe care o ingeram. Calciul diluat ajunge in artere, in vasele sanguine, in piele, in tesuturi si in diverse organe (in rinichi rezultatul este formarea pietrelor renale).
– Racoritoarele nu au deloc elemente naturale (in comparatie cu vitaminele si apa naturala). Contin mult zahar, au o mare aciditate si coloranti. Multi oameni prefera sa bea bauturi gazoase dupa fiecare masa. Va imaginati care este consecinta ?
– Consecinta ?!
– Corpul nostru are o temperatura indicativa de 37 grade Celsius pentru procesul digestiei enzimelor. Temperatura racoritoarelor gazoase este cu mult mai scazuta de 37, de mult ori apropiata de zero grade. Aceasta diferenta de temperatura are ca rezultat influentarea procesului de prelucrare a enzimelor si generarea stresului in sistemul nostru digestiv determinind ca acesta sa digere mai putina mincare. in realitate mincarea fermenteaza. Mincarea fermentata genereaza mirosuri urite, gaze, putreziciune si
toxine, care sunt absorbite de catre intestine si astfel intra in singe de unde se distribuie in intregul organism. Aceasta raspindire a toxinelor contribuie la generarea diferitelor boli.
Citeva exemple :
– Acum citeva luni a avut loc un concurs la Universitatea din Delhi : “Cine va bea mai multa Coca-Cola ?” Cistigatorul a baut 8 sticle si a murit pe loc din cauza supra-dozei de “bioxid colorant” (cernelat) in singe si a lipsei oxigenarii. De atunci, decanul a interzis categoric racoritoarele gazoase la bufetul universitatii.
– Cineva a pus un dinte spart intr-o sticla cu Pepsi-Cola ; in timp de zece zile acesta s-a dizolvat ! Dintii si oasele sunt singurele parti umane care ramin intacte destul de mult timp dupa moartea noastra.
Va imaginati ce poate face aceasta racoritoare sensibilelor noastre intestine si in ce hal poate ajunge interiorul stomacului nastru?
Calduros apel catre toti :
Trimiteti acest mesaj tuturor prietenilor vostri astfel incit sa largim informarea referitoare la ce sunt racoritoarele gazoase.
Mai doriti inca sa beti o Coca-Cola sau un Pepsi-Cola ?

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s