About

Tot ce cred eu ca are relevanta, va fi publicat pe acest blog. Dumnezeu sa ajute fiecaruia in parte dupa merite. Doamne Iisuse Hristoase, fiul Lui Dumnezeu, iarta-ma pe mine, pacatosul!

Advertisements

15 Comments on “About”

 1. Bedunda says:

  Salut! Urmaresc de cativa ani miscarea Free man on the land de peste ocean, iar la inceputul anului acesta am fost la un seminar in Olanda unde am intalnit un barbat care de 2 ani este suveran si traieste in afara sistemului. Am cateva idei despre cum am putea proceda, in primul rand sa “claim our name”, lucru care s-ar putea face prin anunturi in monitorul oficial, dupa care sa ne infiintam entitati notariale, ca si suverani si sa ne eliberam titluri alodiale pentre proprietatile pe care le detinem.
  Eu sunt foarte pornit sa ma ocup de acest lucru in cursul anului acesta. Am aproape 29 de ani, am fost nascut si inregistrat in sistem de catre parinti, iar in luna septembrie mi se va naste primul copil si as vrea, ca acest copil sa fie liber din clipa in care se naste.
  Problema care se pune este ca prima persoana din Olanda (viitoarea mea sotie este cetatean olandez), a fost bagata direct intr-un ospiciu, fara drept de apel si de 4-5 ani nu are contact cu lumea de afara… cine stie daca mai are vreun neuron intact… Asa ca as dori, ca macar primul pas de a-mi recunoaste suveranitatea in fata tuturor organelor in monitorul oficial as prefera sa il fac impreuna cu mai multe persoane interesate, care stiu despre ce este vorba si poate au idei mai dezghetate….
  Poti sa ma contactezi pe mail bedunda@gmail.com, facebook Bedunda Uni Verse…
  Iti doresc o zi minunata si astept un raspuns in cel mai scurt timp

 2. suveranul says:

  Salut. Ma bucur ca ai venit pe aici. In urma cu doi ani, am descoperit aceste informatii, cu toate ca de mult simteam ca ceva nu este in regula. Printre cei care m-au ” initiat” a fost Robert Arthur Menard si Winston Shrout. De la ei am invatat enorm. Recent a aparut un tinerel foarte promitator pe nume Dean Clifford. Canadienii sunt pionerii acestei miscari, printre care mai amintesc pe etternalyaware, minister Belanger….

  In Romania, aceste informatii sunt total necunoscute, iar cand le prezinti pentru prima data esti catalogat bolnav cu capul. Romanii, precum vechi evreii, sunt in stare sa-si omoare mesagerii, datorita cerbiciei. Tin legatura cu un frate bine pregatit, din Bucuresti, care nici el nu s-a decis inca asupra metodei de dobandire a suveranitatii prin acte; dar, suverani, suntem in orice moment, fara a necesita vreun document. Dupa cum sti, cea mai importanta caracteristica a suveranului este responsabilitatea, asa ca oricum am proceda trebuie sa dam dovada de aceasta insusire.

  Tu spui sa” claim the name”. Hmm… este periculos pentru ca numele cu majuscule nu este al nostru, este creatia statului de aceea consider ca ar putea fi primejdios. Exista varianta UCC-ului, dar Romania inca nu este parte la acest acord comercial. Una din solutii ar fi metoda lui Robert: ” Notice of Understanding and Intent” and ” A claim of right”. Noul Cod Civil aduce ceva nou in dreptul romanesc, ceea ce ne poate fi numai spre ajutor, anume: fiducia si administrarea bunurilor altuia.

  Si eu sunt nehotarat asupra metodei de actionare, dar sunt deschis pentru idei si propuneri. Legat de viitoarea ta sotie, bine ai spus ca : “PERSOANA din Olanda (viitoarea mea sotie este cetatean olandez), a fost bagata direct intr-un ospiciu” , caci fiinta umana are imunitate juridica. Daca stam sa judecam la rece, saraca, s-a bagat singura in ospiciu, din neglijenta si ignoranta juridica. Sa ne rugam Domnului sa o ajute sa reziste si sa iasa cat mai repede; iar tu, o poti ajuta in aceasta privinta, intocmind acetele necesare care dovedesc ca autoritatile au comis o greseala.

  Ce frumos, vei fi tata; Dumnezeu iti va face cel mai de pret dar din viata ta. Bucura-te! Copilul se naste liber, asta nu depinde de tine, dar de tine depinde educatia pe care o va primi. Nu-l baga in sistemul de invatamant al statului. Tine-l acasa. “Omul S-a Nascut Liber Insa Pretutindeni Este Tinut In Lanturi” Rousseau

  Inainte credeam ca Certificatul de nastere este prima veriga din lantul sclaviei, dar dupa ce l-am urmarit pe Dean Clifford, am realizat ca CdeN reprezinta “felia” proprie din corporatia ROMANIA. CdeN este defapt un instrument financiar, un stoc, ca oricare alta actiune dintr-o afacere. CdeN are valoare monetara. Acum de tine depinde, intocmirea unui asemenea document pentru viitorul tau copilas. El nu poate decide. Prin acel act, el va ramane pururi “minor” in ochii statului, daca incepand cu varsta majoratului nu va demonstra contrariul, recunoscandu-i-se acest drept.

 3. muribund says:

  Nu mai e nici o miscare pe blog, noutati, nimic? Ce au spus autoritatile de la noi despre aceasta idee?

 4. Catalin says:

  Salut, abia acum am dat si eu de informatiile astea si par sa faca sens. Adevarul probabil ca are o proprietate si anume rezoneaza. Suntem pacaliti sa intram in fictiunea asta numita stat, sa devenim niste CNPisti. Trebuie sa recunosc, este o iluzie bine gandita si slefuita. Intrebarile mele sunt formultate putin diferit. Daca Romania este o republica, de ce la TV si peste tot se vorbeste de democratie, adica o forma de tirania majoritatii. In cazul asta este mascata tirania majoritatii capitalului, a celor mai puternici membri ai societatii (ai jocului de monopoly). Daca avem drepturi inalienabile de ce tot apar acte normatie, legi, legislatie, etc. pe care acestea le incalca in mod evident. Vreau sa cunosc notiunile astea si sa le aduc la lumina. M-am saturat de minciuna din care probabil ca prin actuala paradigma nu exista scapare. Stiu vorba aia, puterea corupe, puterea absoluta corupe absolut(Lord Acton) dar oare in ce procent ii este permis prin servitudine voluntara. Sunt intrebari la care eu nu am raspuns, semne de intrebare pe care probabil le avem fie constient sau inconstient. Imi dau seama ca pana acum sistemul de educatie nu m-a ajutat prea mult, tot ce am invatat am invatat singur, prin curiozitate, cu exceptia probabila a limbii engleze (pornirea recunosc a fost de la scoala, dar aici vorbim de gimnaziu, si as putea sa adaug Cartoon Network). La fel putem sa vorbim si despre sistemul bancar international, care este probabil cel mai corupt si din care provine tot raul.
  Una peste alta, ma bucura faptul ca sunt oameni si in Romania care cerceteaza si rezoneaza si sper sa intram in contact sa schimbam informatii.

  Multumesc,
  Catalin

 5. Florin says:

  Si care dintre certificatele de nastere este un instrument financiar? Cel Constatator de Nastere (care au ramas la ei) sau Certificat de Nastere CNP( care l-au eliberat ) ?

 6. Aurora says:

  Citesc cu mare interes tot ceea ce postezi si-ti multumesc pentru aceasta munca pe care o faci atat de bine.Am si eu informatii din limba spaniola pentru ca locuiesc in Madrid de vreo 14 ani. Tot ceea ce publici coincide cu ceea ce am citit pe pagina asta. De curand a aparut pe Facebook si pe Youtubeun roman din Galati care a trait mai multi ani in Anglia si incearca sa invete pe toti cei interesati de acest subiect ,din ceea ce stie el. Numele sau de buletin e MARIUS GABRIEL TOMESCU ,insa si-a modificat numele in Mariusgabriel Burebista.Las un link unde are mai multe inregistrari legate de fiinta vie si suveranitate

  • suveranul says:

   Aurora, nu sunt de acord cu metoda lui de abordare. UCC NU este valabil in Europa cu atat mai mult nici in Romania. Eu merg pe calea cea mai sigura a Evangheliei Lui Hristos-Dumnezeu intrupat. Doamne ajuta!

 7. Vreau sa iau legatura cu dumneavoastra , va rog , cum pot ? am multe intrebari , astept un raspuns va rog


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s